Ring osss på 51709720 når du trenger elektriker
Logo

Historikk

Svithun Elektro as har lokal forankring og link til Maskinhuset-epoken i Stavanger.

Det er ikke rent få av dagens voksne generasjon som har ligget i en Svithun barnevogn som baby. Det er også endel av befolkningen her vest som har vokst opp på en Svithun-sykkel. Svithun-sykkelen ble produsert på Kvål hos Jonas Øglænd A/S, men ble sammensatt/montert og fikk sitt eget navn i Maskinhusets lokaler i Hillevåg. Sykkelen var markedsmessig en konkurrent til DBS (Døden Bak Svingen) - også denne produsert hos Jonas Øglænd AS.

Maskinhuset hadde fram til 1987 en egen elektroavdeling. Når arbeidet i elektroavdelingen etterhvert ble mindre og mindre ettersom etterspørselen etter Maskinhusets produkter dalte, ble markedet for elektrotjenester "ut av huset" løsningen. En startet med å tilby egne ansatte utførelse av elektroarbeid. Deretter ble markedet utvidet til byggefirma/byggmestre og til slutt var elektroavdelingen en utadrettet avdeling.

Svithun Elektro as fikk sitt nåværende navn i 1987 og ble da også eget firma. Firmaets daglige leder og elektroinstallatør var på det tidspunktet Charles Giljebrekke. Firmaet legger idag som tidligere stor vekt på fornøyde kunder og personlig oppfølging, og har sitt marked i kommunene i Stavangerregionen.


Om oss

Svithun Elektro AS er din lokale elektroentreprenør i Stavanger- og Sandnes området, vi er en solid partner med lang erfaring i bransjen.

-Vi kommer når strømmen går!

Kontakt oss

Svithun Elektro AS
Luramyrveien 9, 4313 Sandnes

Telefon: 51 70 97 20

Send oss gjerne en e-post.

Vi er tilstede der du er!

Følg gjerne med oss på sosiale medier
for siste nytt, gode tips og mer.

Facebook
Youtube
Design og utvikling: Henning Larsen - Kreativ webutvikler, Hebbs WebDesign
© , Svithun Elektro AS.