Ring osss på 51709720 når du trenger elektriker
Svithun Elektro - logo
Artikler

2017

2016

2014

2012

2011

Vi gratulerer Ola Vanvik som årets ansatt 2016.

Kåringen ble feiret på julebordet 3 Desember. Les juriens begrunnelse:

Årets ansatt é ein beskjeden kar og ein arbeidssom type som vekker stor tillitt hos våre kunder. Dette styrker dermed kundenes bånd te Svithun Elektro, og det é me veldig glade for og heilt avhengige av. Han é ein sosial intelligent person som é nysgjerrige på elektrofaget og som me oppleve gir kundene "det lille ekstra" som tidligare é nevnt. Gode tilbakemeldingar fra flerne oppdragsgivere iår bekrefte iallefall dette.

Han é ein utrolig behagelig fyr å ha som kollega, han lage lite støy og han står på når situasjonen og oppdraget krever det. Han løyse daglige utfordringar sjølsikkert og é ein drøm for samarbeidene håndverkere med sin måte å vær på. Dette é åg med på å styrka vårt firma utad og gir vedkommande store pluss i "svartabokå".

På tross av hans tidligere nevnte beskjedne framferd, é han aktivt med i det sosiala som skjer i bedriften. Han seie sjelden nei og stille opp om d é sommarfest hos levrandører, fotballtrening på Elixia, skitur t Voss eller elektromesså på Sola. Han står faktisk i spissen for någe av det som skjer i bedriften. "Ola var fra Sandefjord" var ein sang eg gjekk og sang på når eg var liten. Vår mann med samme navn synge helst om Tore Tang og bor på Figgjo.

Ola é altså Årets ansatt - kom fram Ola og motta hedersbeviset!


Om oss

Svithun Elektro AS er din lokale belysningsekspert i Stavanger- og Sandnesområdet, vi er en solid partner med lang erfaring i bransjen.

-Vi kommer når strømmen går!

Kontakt oss for belysning

Svithun Elektro AS
Luramyrveien 9, 4313 Sandnes

Telefon: 51 70 97 20

Send oss gjerne en e-post.

Vi er tilstede der du er!

Følg gjerne med oss på sosiale medier
for siste nytt, gode tips og mer innen
inne- og utebelysning.

Følg din elektriker på facebook for mer informasjon og nyheter innen belysning
Følg din elektriker på youtube for mer informasjon og nyheter innen utebelysning
Design og utvikling: Henning Larsen - Kreativ webutvikler, Hebbs WebDesign
© , Svithun Elektro AS.